Bitcoin

Nyvinninger

Bitcoin er nok den mest spennende tingen som skjer innenfor teknologi akkurat nå. Det finnes mange selskaper som tror de finner opp kruttet den ene eller den andre veien ved at de begynner å selge det som kan selges på nett og tror at dette er nytt. Vi ser at selskaper som leverer mat på døren til folk i esker er populært eller tjenester hvor du kan abonnere på å få alt mulig annet rart på døren.

Det er ikke så imponerende at du kan bestille noe som kommer på døren din og at dette kan skje hver måned. Før i tiden kunne du ringe å få mat levert på døren da også. Var du en kjent kunde kunne du be om å få noe standard levert hver måned og så fikk du det. Rema 1000 hadde på 1990 tallet en tjeneste hvor du bestilte mat på internett så ble det levert av kjøpmannen rett hjem til deg.

Hvor mange?

Er du en Bitcoin entusiast eller en person som synes at Bitcoin er en veldig smart greie? Da er du ikke alene. Det finnes veldig mange forskjellige personer som synes at Bitcoin er det beste som finnes. En av grunnene til at Bitcoin er smart er fordi det ikke finnes uendelig mange Bitcoin. Det er en grense. Ser vi på dette konseptet og hvordan det fungerer vil du fort se at det samme ikke gjelder vår egen krone. Det finnes ikke et maksimalt antall kroner som noen kan trykkes opp. Når du har kroner er du helt i villrede når det kommer til hvordan den styres. Den styres nemlig av en komite i Norges bank. Her tas alle beslutninger ut i fra hva de tenker er best. Det er ikke hva som er best for deg, men hva som er best for dem.

Bitcoin har et maksimalt antall. Det finnes nemlig kun 21 millioner Bitcoins. Ganske lite med andre ord. Hvor mange Bitcoin er det i dag som er i sirkulasjon? I januar traff man en milepæl i Bitcoin miljøet da 16,8 millioner Bitcoin var funnet. Det vil si at det allerede er funnet 80% av alle Bitcoin. Nå er det kun 4.2 millioner igjen. Disse får man ved å utføre oppgaver og jobber for Bitcoin nettverket. Det er med andre ord mye igjen og det sies at jo nærmere man kommer jo vanskeligere blir det å få Bitcoin. Det går sakte.

Gruvedrift

Når du ønsker å jobbe å tjene penger så kan du også jobbe for deg selv og tjene Bitcoin. Det er en fin måte å dra inn litt digital valuta enn at du trenger å tjene penger for så å kjøpe Bitcoin. Det hjelper veldig om du har dataprogrammer og om du har riktig hardware fordi det begynner å bli vanskeligere og vanskeligere å tjene penger på småskala Bitcoin gruvedrift. Her må man kaste seg rundt.