Forbrukslån

Når du trenger penger kan du være sikker på at forbrukslånet er der for deg. Forbrukslånet er et instrument som hjelper deg med å få det du trenger slik at din hverdag er en god hverdag. Dette betyr selvfølgelig ikke at du får akkurat det du vil. Du må oppfylle krav for å få et forbrukslån, så det er ikke en minibank. Dette er ganske viktig å få med seg da mange ser på forbrukslån som et sted man kan gå for å få penger, penger som du kanskje ikke burde ha hatt eller som du kanskje ikke burde tatt opp som lån. Mange av oss sliter med å dekke regninger og sliter med å få alt til komme i hus.

Medsøkers ansvar

Det er et stort ansvar som følger med medsøkeren. Når du blir medsøker så stiller du deg ansvar for et lån. Det vil si at banken kommer til å behandle deg som personen som fikk pengene, om personen som faktisk fikk pengene ikke betaler. Det er seriøst. Det betyr jo at hvis låntaker selv ikke betaler så må du betale. Har du som medsøker lyst til å betale for låntaker så er det bare å signere.

Når du trenger litt hjelp med å få lånesøknaden din godkjent kan du be en person om å hjelpe deg til å få søknaden godkjent. Er du en medsøker så kan du hjelpe søker med å dytte søknaden i den retningen som søknaden bør gå. Alle trenger et dytt nå og da, og det er nettopp det disse søknadene med en medsøker trenger – et dytt. Hvem som kan være en slik person er ganske lett. Det kan være hvem som helst over 18 år. Du trenger ikke se veldig langt etter slike personer. Hvem som oftest melder seg frivillig er noe helt annet. Det vi oftest ser er personer som står veldig tett på søkeren. Da snakker vi om en forelder, en samboer eller annet. Her er det viktig å få med seg at det er folk som vil, og de må ville får å være en medsøker.